Carcassonne Tour 10 let Carcassonne

Carcassonne Tour jede do Hostinného!

Již potřetí, tentokrát v prostorách nově zrekonstruovaného františkánského kláštera v Hostinném, máte možnost si zahrát tuto kultovní hru, poměřit své síly, schopnosti a zkušenosti s jinými hráči, pobavit se, najít přátele i na jiné hry, poznat naše hry, vyzkoušet, přijít se podívat, nesedět doma a říkat, že se nic neděje :-)

  • Kdy: 21.9.2013 od 10 do cca 15-16 hodin.
  • Kde: Františkánský klášter Hostinné, hlavní vchod (http://klasterhostinne.cz/)
  • Startovné: 30,-Kč
  • Ceny: deskové hry od firmy MINDOK v hodnotě cca 1500 kč, pro děti do 12 let při vyhlášení samostatná kategorie

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:30   -  Platí standardní propozice a pravidla Carcassonne Tour. Přihlášky zde.

Doprava

DDM Hostinné se nachází u hlavní silnice č.325. Kdo pojede autem, možnost zaparkování přímo u objektu, kdo pojede vlakem, Hostinné leží na trati č. 040 Trutnov-Chlumec nad Cidlinou, ze směru od Liberce přestup ve Staré Pace, ve směru od Pardubic nebo Hradce Králové přestup v Jaroměři. Vystupovat na železniční zastávce Hostinné-město, pěšky to je cca 5 minut, jen přejdete náměstí a jste u nás :-) Kdo pojede autobusem, vystupovat na autobusovém nádraží Hostinné, pěšky cca 3 minuty, z autobusového nádraží po hlavní silnici směr Vrchlabí, tedy rovně.


Jídlo během turnaje

Během turnaje nepředpokládáme přestávku na oběd, pokud bude mít někdo zájem po turnaji, v blízkosti je několik restaurací, doporučíme na místě.

Na místě bude možno uvařit si kávu, čaj

Startovné a ceny

Startovné je 30Kč

Jako ceny pro vás máme připraveny deskové hry od firmy MINDOK, vydavatel Carcassonne v ČR.

Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Carcassonne ne (v tom případě přijeďte už o trochu dříve). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu

Případné dotazy směřujte na email: obrici@centrum.czm, případně na tel.číslo +420 607 57 40 93, další informace se dozvíte i na stránkách www.obrici.cz

Těší se na Vás Jakub za klub deskových her OBŘÍCI a rozhodčí Karel