Carcassonne Tour 10 let Carcassonne

Carcassonne Tour Horažďovice

První ročník pohodové jednodenní akce, která se odehraje v zámeckém sále horažďovického DDM, coby součást 24hodinového maratónu deskových (společenských) her - ten začíná o den dříve (v pátek od 18.00) a končí v sobotu taktéž kolem 18 hodiny. Součástí turnaje je i tzv. volné hraní. Neumíte-li ještě Carcassonne, nezoufejte a přijďte už v pátek na 24hodinovku - na trénink máme celou noc!

  • Kdy: 16. března 2013 od 9 do cca 15 hodin.
  • Kde: Horažďovice, Dům dětí a mládeže, Zámek 11 (vchod do sálu z malého zámeckého nádvoří - od pizzerie)
  • Vstupné: 30 Kč (děti a studenti 20,-)
  • Ceny: hlavní cenou hra od fy MINDOK + další drobnější hry a ceny...
  • Více o pořadateli: www.ddm-hd.cz

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků 9:00 - 9:30, poté zahájení turnaje. Platí standardní propozice a pravidla Carcassonne tour.

Doprava

Budova horažďovického Zámku se nachází v centru města. Parkovat lze na Mírovém náměstí nedaleko (cca 50 m), anebo přímo u budovy Zámku. Pro "nemotorizované" přespolní účastníky - lze využít ČD - Horažďovice leží na rychlíkové trati Plzeň - ČB. Přesná poloha Zámku, resp. malého nádvoří, z nějž se do sálu DDM vchází udávají souřadnice: 49°19'18.079"N, 13°41'54.858"E.


Jídlo a ubytování

V místě bude k dispozici skromné občerstvení (v ceně je čaj, káva, sušenky a 2 teplé toasty). Přímo v areálu Zámku je pizzerie, kde je možno se naobědvat, nebo si přinést pizzu s sebou. Pauzu na oběd neplánujeme, účastníci se budou stravovat průběžně v přestávkách mezi jednotlivými koly.

Ubytování bohužel nejsme schopni zajistit, je ale možné využít služeb několika horažďovických penzionů (např. http://www.penzionhorazdovice.cz/).

Starovné a ceny

Starovné je 30 Kč, pro děti, studenty a důchodce 20Kč.

Jako ceny pro vás máme připraveny deskové hry od firmy MINDOK, vydavatel Carcassonne v ČR.

Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Carcassonne ne. Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás pořadatelé Tom a Vizuňa.