Carcassonne Tour 10 let Carcassonne

Carcassonne Tour Brno - Čajovna za zrcadlem

Přijďte si zahrát oblíbenou hru Carcassonne do trochu netradičního prostředí, k dobrému čaji, či lahodné vodní dýmce. Po skončení turnaje bude v případě zájmu pokračovat volné hraní, na výběr je přes 60 tradičních i moderních deskových her.

  • Kdy: 2. dubna 2011 od 9:30 do cca 15 hodin.
  • Kde: Brno, Čajovna za zrcadlem, Jiráskova 55
  • Startovné: 50 Kč (děti do 15 let 40)
  • Ceny: deskové hry v hodnotě 2000 Kč

Propozice a přihlášky

Prezentace účastníků od 9:00, přijďte prosím včas. Platí standardní propozice a pravidla Carcassonne tour. Přihlášky zde.

Doprava

MHD: Čajovna se nachází 50 metrů od zastávky Konečného náměstí, zastavují tu linky 3, 11, 12, 13, 25, 26, 38, 39. Jiráskova třída vede z náměstí dolů směrem ke hradu Špilberk, čajovna je po pravé straně.

Auta: Parkování je možné přímo na Jiráskově třídě a v okolních ulicích. V případě opravdové parkovací smůly je nejbližší jisté parkování u fakulty VUT stavební na Žižkově ulici.

Pro mimobrněnské: Z autobusového nádraží Zvonařka jede přímá tramvaj č. 12, od vlakového nádraží a zastávky StudentAgency u hotelu Grand tramvaje 12 a 13. Směr Technologický park, zastávka Konečného náměstí.

Jídlo a ubytování

V rámci startovného dostanete několik základních čajů zdarma a nějaké to sladké pečivo. Samozřejmě si budete moct objednat cokoliv z naší nabídky čajů i nečajů.

V čajovně i vaříme, v nabídce jsou pity a arabský kuskus. V případě zájmu objenáme pizzu či některé z tradičních českých jídel z vynikající kuchyně nedaleké restaurace Pegas. Turnaj sám bude nejspíš bez pauzy na jídlo, pokud si účastníci neodhlasují opak :)

Startovné a ceny

Startovné je 50Kč, pro děti do 15 let 40Kč.

Ceny věnovala firma MINDOK, vydavatel Carcassonne v ČR. Jde o hry v celkové hodnotě 2000Kč, máme připraveny i ceny pro juniory do 13 let. Z turnaje lze postoupit do finálového turnaje na festivalu Deskohraní, podrobnosti v pravidlech.

Co s sebou

Nepotřebujete nic zvláštního, dokonce ani umět Carcassonne (v tom případě přijeďte už v 9:00). Pokud se chcete přece jen připravit předem, jsou k dispozici pravidla. Hlavně nezapomeňte přibalit dobrou náladu.

Těší se na vás kolektiv Čajovny za zrcadlem.